One-IT

Over ons
Aanpak
Hoe werken wij

One-IT werkt met één enkel aanspreekpunt voor al uw vragen oftewel een single point of contact. Alleen zo kunnen wij onze hoge kwaliteit van dienstverlening garanderen. Onze servicedesk zorgt ervoor dat al uw meldingen de juiste persoon bereiken waardoor wij u zo snel mogelijk kunnen bijstaan.

Ook voor applicaties en oplossingen van derden kunt u steeds bij ons terecht. One-IT zorgt voor voorbereidende gesprekken, technische aanpassingen en alle communicatie naar u toe voor een vlotte implementatie.

Een groot voordeel van One-IT is dat wij u als gecertificeerd Winbooks verdeler en -integrator als geen ander kunnen helpen om uw Winbooks installatie te optimaliseren. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in de analyse van de door u gebruikte modules. Wij adviseren, sturen waar nodig bij en organiseren opleidingen op maar voor uw medewerkers.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kennen wij de KMO-markt als geen ander. Onze grootste bekommernis is het welzijn van onze klanten. Wij focussen ons dan ook op het luisteren naar, verstaan van en ontzorgen van u, onze klant!

We gaan verder
Onze meerwaarden
Getuigenissen
Laat u overtuigen door wat onze klanten zeggen