One-IT

25 januari 2024

AD Wilrijk: Een Toegewijde Zelfstandige Supermarkt met Een Visionaire Blik op IT-Optimalisatie 

Geschreven door
AD WILRIJK
Een Toegewijde Zelfstandige Supermarkt met Een Visionaire Blik op IT-Optimalisatie

Introductie

Op 25 oktober 2023 nam Guillaume Demeure, die zijn carriere begon bij Delhaize, en uitgroeide tot een ervaren professional in de supermarktbranche, de leiding over Delhaize Wilrijk. Wat begon als een droom om een eigen winkel binnen de Delhaize-familie uit te baten, groeide al snel uit tot een zelfstandige onderneming met een eigen identiteit en visie. Met zijn verleden bij Delhaize en zijn ambitie om zelfstandig te ondernemen, leidt Guillaume, Delhaize Wilrijk met passie en toewijding. 

Historie van Delhaize Wilrijk

Delhaize Wilrijk is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in de regio en telt nu meer dan 40 werknemers. Guillaume’s reis in de supermarktwereld begon bij Delhaize zelf, waar hij door de jaren heen verschillende functies bekleedde, van medewerker tot commercieel raadgever en regioverantwoordelijke. Zijn ondernemersdroom kwam tot leven toen hij de kans kreeg om Delhaize Wilrijk over te nemen en het tot een bloeiende en zelfstandige supermarkt te transformeren. 

32301379_Delhaize_Wilrijk_LR-9869
32301379_Delhaize_Wilrijk_LR-9815

Visie op Duurzaamheid en Vernieuwing

Delhaize Wilrijk is niet alleen gericht op efficiëntie en klantenservice, maar hecht ook waarde aan duurzaamheid en vernieuwing. Guillaume streeft ernaar om de winkel niet alleen een stabiel aanbod en een vriendelijke werkomgeving te bieden, maar ook om te innoveren met nieuwe producten en diensten, zoals de recente toevoeging van verse garnaalkroketten en maaltijden. Ook zal er binnenkort een charcuterietoog bijkomen waar klanten bediend zullen worden door personeel, Delhaize Wilrijk staat niet stil! 

De Rol van IT bij Delhaize Wilrijk

In zijn zoektocht naar een betrouwbare IT-partner kwam Guillaume in contact met One-IT, aanbevolen door zijn vader die betrokken is bij 2GO, een VZW die reeds partner is van One-IT. De samenwerking met One-IT begon met het aanpakken van verschillende ITuitdagingen, van laptops en algemene vragen tot IPinstellingen, wifi, firewalls en het opzetten van mailstructuren. 

Samenwerking met One-IT

Guillaume deelt zijn positieve ervaringen met One-IT, waarbij hij de bereidbaarheid en oplossingsgerichtheid van het team benadrukt. Specifieke problemen, zoals waar het voordien niet mogelijk was om IP-lijnen voor de kaastoog op te zetten, is dankzij de inspanningen van One-IT nu de kaastoog operationeel. Waardoor Delhaize Wilrijk soepel kon opereren.  

Toekomstige Uitdagingen en Doelen

Naast het uitbreiden van het aanbod en het verbeteren van de klantenservice, richt Delhaize Wilrijk zich op het opzetten van een gestructureerd IT-systeem dat alle medewerkers toegang geeft tot de benodigde informatie op een centrale manier. Guillaume kijkt naar de toekomst met doelen zoals het implementeren van een centrale documentatiebibliotheek met behulp van OneDrive/Sharepoint. 

Leuk Woordje over One-IT

Guillaume erkent de onschatbare waarde van een solide IT-infrastructuur voor het beheer van zijn winkel. Hij waardeert niet alleen de goede bereikbaarheid en proactieve aanpak van One-IT, maar beschouwt IT ook als het cement voor een vlekkeloze operationele winkel. Of het nu gaat om kassasystemen, camera’s of wifi, de jonge en dynamische mensen van One-IT zoeken altijd naar doeltreffende oplossingen. 

Afsluiting

Delhaize Wilrijk, onder leiding van Guillaume, belichaamt niet alleen de stabiliteit en efficiëntie van een goed draaiende supermarkt, maar ook de visie op duurzaamheid en vernieuwing. De samenwerking met One-IT versterkt hun digitale infrastructuur en bereidt hen voor op een geavanceerde toekomst in de wereld van zelfstandige supermarkten. 

20231005_OneIT_Online-00035

Interesse in onze oplossing?

Bent u tijdens het lezen van dit artikel geïnteresseerd in een oplossing die aansluit aan uw behoeften?

Twijfel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren!