One-IT

25 november 2020

One-IT Tech-as-a-Service (TaaS)

One-IT oplossingen
Up-to-date hardware aan een vaste kost per maand

“Goed gereedschap is het halve werk” wordt wel eens gezegd. Terwijl “Millenials” tegenwoordig de belangrijkste groep binnen veel organisaties vormen, stellen veel bedrijven nog steeds verouderde technologie ter beschikking van hun medewerkers. Nochtans blijkt deze jonge generatie veel belang te hechten aan de beschikbaarheid van up-to-date tools op de werkvloer. Dit hoeft uiteraard niet te verbazen aangezien zij reeds als kind met technologie zijn opgegroeid. Het is dan ook teleurstellend als je pc op het werk qua gebruiksgemak en snelheid flink achterloopt op de toestellen die je privé gebruikt.

Daarnaast zien we in het huidige klimaat steeds meer KMO’s die hun technologie wensen te leasen. IT-budgetten kunnen hierdoor op een flexibele en schaalbare manier worden ingezet en de vernieuwing van IT-materiaal vormt geen dure, periodieke financiële aderlating meer.

 

Uit recente studies blijkt dat 40% van de bedrijven van zin is om binnen afzienbare tijd naar een “As-a-Service” model over te stappen. Met Total Care biedt One-IT al een As-a-Service oplossing voor het extern en proactief beheer van de ICT. Met TaaS vervolledigen wij ons aanbod door hier ook de aankoop en de vernieuwing van de hardware aan te koppelen. Zo zorgt u ervoor dat zowel de jongste als de meer ervaren werknemers steeds in het bezit zijn van het meest performante en efficiënte gereedschap.

Concreet gezien biedt One-IT u een financiële of operationele lease aan met een looptijd van 12 tot 48 maanden. Om het eenvoudig te houden, kunnen zowel software licenties als installatiekosten in het aanbod worden opgenomen. Wij garanderen u hiermee een lage instapkost voor de vernieuwing van de IT-infrastructuur.

Dit nieuwe aanbod vormt dus de ideale aanvulling op onze Total Care formule. (Helpdesk + Proactieve Monitoring + Licenties).

Wanneer u beide formules combineert kent u namelijk meteen de totaalkost van uw ICT per maand en per medewerker.

Na het aflopen van de leaseperiode heeft u 2 opties. U behoudt de bestaande hardware of u voorziet uw medewerkers weer van up-to-date materiaal. Een belangrijk voordeel hierbij is dat uw maandelijkse ICT-kost steeds gelijk blijft en u niet om de paar jaar voor een aanzienlijke investering staat. Daarenboven vrijwaart u dankzij deze aanpak de liquiditeitspositie van uw onderneming en wordt het budgetteren van ICT-kosten een stuk eenvoudiger.

Tech-as-a-Service is reeds beschikbaar voor investeringen vanaf € 2500,00. Bent u van plan om hardware te vernieuwen maar wil u de impact van deze investering op uw liquide middelen tot een minimum beperken ? Dan is TaaS zonder meer de oplossing die u hierbij kan helpen.

Samengevat
One-IT Tech-as-a-Service (TaaS)

Interesse in onze oplossing?

Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in onze One-IT Tech-as-a-Service (TaaS) oplossing?

Twijfel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren!

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email