One-IT

17 februari 2021

Exact Online ontzorgt uw organisatie.

One-IT oplossingen
Dé oplossing voor ondernemers die hun administratie online willen voeren

Exact Online is dé oplossing voor ondernemers die hun administratie online willen voeren. Dankzij Exact Online kunt u altijd en overal werken, of dat nu op uw computer, tablet of smartphone is.

Exact Online is er zowel voor de starter als voor de doorwinterde ondernemer. Groothandel, detailhandel, dienstverlener of accountantskantoor, met Exact Online vindt u steeds een gepaste oplossing voor het online beheer van uw bedrijf.

Onze ervaren One-IT adviseurs begeleiden u naar een gebruiksvriendelijk en vereenvoudigd bedrijfsbeheer dankzij een efficiënte automatisering.

Exact Online
Al uw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd & geconnecteerd
De financiële basis voor iedere onderneming

Alles start met de basismodule “Exact Online Boekhouden”. Hiermee beheert u de financiële administratie van uw onderneming. Via uw webbrowser en de Exact Online Apps blijft u steeds op de hoogte van de financiële status van uw bedrijf. Bankverrichtingen worden automatisch verwerkt dankzij de koppeling van uw bankrekeningen in Exact Online.

Online samenwerken met uw accountant was nog nooit zo eenvoudig. Aankoop- en verkoopfacturen worden automatisch verwerkt en het fysiek uitwisselen van facturen behoort eindelijk tot het verleden.

Met Exact Online verstuurt u elektronische facturen met een geïntegreerde betaallink. Deze kan u trouwens opmaken in uw eigen lay-out. Tevens kunt u steeds opvolgen of de factuur bekeken dan wel daadwerkelijk betaald is.

Er is meer !

Groeit uw organisatie of heeft u nood aan extra functionaliteiten? De Exact Online App Center biedt u een waaier aan applicaties die naadloos integreren met Exact Online. Zo zorgen wij ervoor dat uw bedrijfssoftware met uw bedrijf meegroeit.

Onze gecertificeerde One-IT professionals begeleiden u uiteraard bij de juiste keuze en de implementatie.

Orders & voorraadbeheer

Met “Exact Online Handel” combineert u een order- en voorraadbeheer en een boekhoudsysteem binnen één online platform. Hiermee beschikt u over een geïntegreerde oplossing die de financiële administratie en logistieke processen feilloos op elkaar afstemt.

U behoudt dus niet alleen controle over alle bedrijfsprocessen maar u beschikt tevens over een up-to-date overzicht.

Productie, financiën en logistiek in één oplossing

Exact Online Productie biedt u grip en zekerheid om productie-, financiële, logistieke en verkoopprocessen naadloos te combineren om optimale marges te realiseren.

Een betere houvast bij projecten, uren en facturen

Met “Exact Online Project Management” beschikt u als dienstverlener over dé oplossing bij uitstek voor een snelle en foutloze uurregistratie en de daarbij horende facturatie.

Klant in beeld
Bekijk onze testimonial video

Interesse in onze oplossing?

Bent u tijdens het lezen van dit artikel geïnteresseerd in onze Exact Online oplossing?

Twijfel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren!

One-IT zorgt voor een optimale implementatie én efficiënt gebruik van Exact Online
We drukken niet enkel op de denkbeeldige “setup” knop, we gaan veel verder!

Onze ervaren consultants beschikken over een brede kennis van KMO’s en Fiduciaires. Dankzij een persoonlijke aanpak op maat van uw bedrijf begeleiden ze u bij een succesvolle digitale transformatie en het optimaliseren van reeds bestaande applicaties.

Van het initiële adviesgesprek over de implementatie tot de opleiding van uw medewerkers. We dragen “optimalisatie”, “automatisering” en “opleiding” hoog in het vaandel. Onze Exact Online experten staan steeds voor u klaar.

Deel dit artikel via volgende kanalen

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email