One-IT

Oplossingen - Infrastructuur
Wij helpen u met uw IT infrastructuur

One-IT helpt bedrijven met hun ICT en dit zowel met lokale/tastbare infrastructuur als infrastructuur in de Cloud (online). Als gecertificeerde Microsoft Partner kunnen wij u als geen ander bijstaan met advies bij de aankoop, de installatie of het beheer van uw computerpark.

Het voordeel is dat uw medewerkers op een eenvoudige manier bestanden kunnen delen, meetings kunnen organiseren, video vergaderingen kunnen houden en veel meer. Iedereen staat online met elkaar in verbinding.

Enkele voorbeelden

*Small & Midmarket Cloud Solutions Silver Partner, (weldra Gold) met Microsoft platformen Microsoft 365 & Azure.

Interesse in deze oplossing?

Met Total-Care bieden wij u een totaaloplossing voor het beheer van uw ICT tegen een vaste kost per gebruiker.

Dit gebeurt via het Managed Service Provider model (MSP-model) waarbij servers, pc’s en andere eindpunten permanent door onze netwerkbeheerders worden gemonitord en up-to-date gehouden. Dankzij de proactieve aanpak wordt uitval vermeden en blijft de performantie optimaal.

*De kost van de software licenties is inbegrepen in de Total-Care formule. Dit vereenvoudigt het opstellen van ICT-budgetten en verhoogt de flexibiliteit.

Interesse in deze oplossing?

One-IT heeft een doorgedreven expertise in het begeleiden van bedrijven bij de implementatie van flexibele maar vooral gebruiksvriendelijke telewerk oplossingen. Dit zowel lokaal op eigen infrastructuur als in de Cloud.


Zo zijn wij gespecialiseerd in Remote Desktop Servers, Windows Virtual Desktop (WVD) en VPN-verbindingen. Voor een efficiënte online samenwerking en communicatie tussen uw medewerkers begeleiden we u bij de integratie van Microsoft Teams.

Interesse in deze oplossing?

Bedrijven die hun klassieke, lokale telefooncentrale willen vervangen door een centrale in de Cloud* vinden in One-IT de ideale partner. Doordat uw telefooncentrale in de Cloud virtueel wordt, ondervindt u talrijke voordelen ten opzichte van een klassieke centrale.

Zo hoeft u niet te investeren in hardware. Bovendien zijn uw medewerkers niet meer verbonden aan hun fysiek toestel op kantoor waardoor ze ook thuis, in het buitenland of onderweg bereikbaar zijn. Het aantal extensies kan maandelijks worden afgestemd op uw aantal medewerkers.

*Hosted PBX

Interesse in deze oplossing?

Getuigenissen
Laat u overtuigen door wat onze klanten zeggen