One-IT

Topic

Varia

Je denkt er als KMO aan om je bedrijfsactiviteiten online uit te breiden met een webshop, maar je weet niet waar te beginnen. Kom in dit artikel te weten waarom webshops helemaal geen stukken van mensen meer hoeven te kosten, hoe je makkelijk met een webshop kan starten en wat de voor -en nadelen zijn van de meest voorkomende strategieën op de markt.
B2B e-commerce biedt enorme groeimogelijkheden en operationele efficiëntie, vergelijkbaar met B2C. Bedrijven moeten tijdig digitaliseren om aan de verwachtingen van nieuwe aankoopverantwoordelijken te voldoen. Succesverhalen zoals AB Inbev's BEES-platform tonen dat zelfs KMO's betaalbare e-commerce oplossingen kunnen implementeren voor duurzame groei en klanttevredenheid.
One-IT team. Teamlid in de kijker.
Bij One-IT nemen graag de tijd om onze medewerkers in de kijker te zetten. Vandaag hebben we een gesprek met Wisam. Wisam werkt nu 2,5+ jaar als System Engineer voor One-IT, maar zijn job is veel ruimer dan dat.

We houden ervan u regelmatig met nieuws op de hoogte te brengen van nieuwe IT-ontwikkelingen, software, oplossingen of gewoonweg een fijne teambuilding

One-IT Team,

Interesse in een nieuwe uitdaging?

Solliciteer bij One-IT